Herinneringen aan PA0KM (Silent Key)

PA0KM    Geert Grooten    1934-2021

 

Geert is jarenlang lid geweest van de afdeling A26. Geert was nooit erg aanwezig, trad niet op de voorgrond, maar hij was een zeer gezellig mens in onderling qso.

 

Waar je hem ook tegen kwam, hij stond altijd wel met bekenden te praten, was het niet op de bijeenkomsten in Schuinesloot, dan wel op de radiomarkten of via de frequentie. Hij mocht graag praten, ook op 2 meter was hij vroeger veel te horen. En op 80 meter met zijn vrienden op zondagmorgen in qso. Ook op vakantie had hij wat bij zich om met zijn vrienden te praten via de frequentie.

 

Zelfbouw mocht hij ook graag doen. Ik heb zelf nog een vossenjachtontvanger van hem gekregen die hij had gebouwd.

 

Geert kon het later niet allemaal niet meer goed meekrijgen. Zijn gehoor liet het afweten en later ook zijn ogen. Vandaar dat hij ook niet meer op de afdelingsbijeenkomsten kwam.

 

In 2019 hebben Arie en Jan zijn mast al weggehaald die hij aan de afdeling had geschonken. Hij zei toen: “Daar heb ik niks meer aan.”

 

We zijn er wel vaker geweest maar je moest altijd voor dat je wat ging doen eerst bijpraten over alles. En als je weer weg wilde gebeurde hetzelfde tot aan de auto.

 

Hij hield zeer van gezelligheid, eten en wat drinken en genoot van het leven toen hij het nog kon.

 

Moge Geert rusten in vrede

 

 

Jan pd4hdb